..

Integrarea esteticii și a tehnologiilor: abordarea GEELY la crearea următoarei generații de automobile

Beijing, China - Pe măsură ce industria auto globală a evoluat, numeroasele inovații au dus la apariția mai multor generații de modele de automobile clasice, realizate cu mare atenție. Acestea oferă consumatorilor o experiență de conducere excepțională prin îmbinarea perfectă a esteticii și a tehnologiei. Designul GEELY respectă o înțelegere profundă a esteticii globale și a cerințelor consumatorilor, combinând esența esteticii chinezești cu tehnologia modernă GEELY.

geely

Următoarea generație se apropie - prototipul Starship

Odată cu prezentarea prototipului GEELY Starship la Salonul Internațional Auto de la Beijing din 2024, designul GEELY este din nou în centrul atenției! Prototipul recent dezvăluit interpretează în continuare limbajul de design "Expanding Cosmos of Ripples" al familiei Yinhe. Această evoluție continuă pune în valoare inovațiile majore ale GEELY în materie de electrificare, digitalizare și inteligență artificială.

Poziționat ca SUV-ul tehnologic emblematic al GEELY, noul concept car reprezintă dezvoltarea de ultimă generație a GEELY în materie de " AI smart space". Conceptul de design al "primei stații spațiale civile a Galaxiei" este fundamentul experienței inteligente. Acesta sparge granițele experienței tradiționale de mobilitate prin crearea de " automobile cu inteligență artificială " pentru o nouă eră - electrică. Rezultatul este un echilibru perfect între tehnologie și design. Acesta ia în considerare spațiul din perspectiva filozofiei și esteticii culturale orientale, cu scopul de a crea o experiență mai conectată, umanizată și plăcută.

geely

O nouă filozofie de design cu valoare adăugată: dedicată rădăcinilor culturale, centrată pe consumator, mereu în tendință.

Designul complet nou al GEELY începe cu o înțelegere profundă a nevoilor consumatorilor. Tehnologiile cool alimentate de inteligența artificială sunt concepute pentru a le oferi consumatorilor o experiență plăcută. Continuând moștenirea designului GEELY, designul pictogramei mărcii derivat din ondulațiile apei este acum transformat într-o ondulație galactică. Acesta este folosit pe Yinhe E8 și Starship, reprezentând un stil clasic și atemporal care îmbrățișează viitorul tehnologiei inteligente. În plus, frumusețea ritmică unică a pictogramei "Ripple" este interpretată prin intermediul tehnologiei fotoelectrice. În acest fel, nu numai că exprimă integrarea și evoluția tehnologiei moderne, dar extinde și "Expanding Cosmos of Ripples" în era electricității inteligente și creează o estetică artistică orientală.

Un exemplu este modelul Yinhe E8, care folosește lumina și umbra pentru a crea o siluetă lată și elegantă. Partea frontală a modelului Ripple dispune de o tehnologie optoelectronică dezvoltată de GEELY, ceea ce face ca aceasta să fie prima parte frontală luminoasă integrată și produsă în masă din lume. Poziția agresivă a caroseriei amintește de un tigru ghemuit și, împreună cu farurile frontale, formează o parte frontală puternică, dinamică și foarte atractivă. Luminile din spate amintesc de soarele care răsare, un simbolism chinezesc de bun augur. Alte detalii de design, cum ar fi logo-ul ritmic strălucitor și ușile fără ramă, subliniază și mai mult farmecul unic al limbajului de design GEELY, făcând ca Yinhe să fie de neuitat la prima vedere.

Obiectivul designului este de a satisface cerințele consumatorilor. În era vehiculelor electrice inteligente, reducerea rezistenței aerodinamice le permite utilizatorilor să se bucure de o autonomie mai mare și de un consum mai eficient de combustibil. Prin urmare, Yinhe E8 a obținut un coeficient de rezistență aerodinamică ultra-redus de 0,199 la 120 km/h datorită a peste 20 de detalii de design aerodinamic pe tot parcursul vehiculului.

geely

Design de înaltă calitate care se extinde la nivel global

Măiestria rafinată, estetica unică a designului și înțelegerea profundă a nevoilor clienților au propulsat designul GEELY în lumina reflectoarelor în industria globală a vehiculelor electrice. După ce a câștigat Premiul IDA Design Award, Premiul iF Design Award și Premiul MUSE Design Award, Yinhe E8 a fost onorat recent cu un alt premiu prestigios, Red Dot Product Design Award 2024. Acest premiu îl plasează la vârful designului global, oferind recunoaștere la nivel mondial pentru designul de înaltă calitate al seriei Yinhe. 

Pentru a răspunde nevoilor pieței globale, GEELY își extinde, de asemenea, echipa de design cu talente globale. Aceasta include peste 500 de designeri profesioniști din peste 20 de țări și zone teritoriale din întreaga lume. Prin cooperarea globală, aceștia reunesc o experiență culturală bogată și soluții de design diverse.

GEELY urmărește să utilizeze diversitatea pentru a explora în permanență o abordare inovatoare a designului în întreaga lume, oferind o varietate de produse de înaltă calitate, precum și vehicule superioare care combină perfect designul superior și tehnologia avansată.

În viitor, GEELY va continua să se bazeze pe tradițiile culturale globale prin combinarea esteticii designului cu tehnologiile.

Pornind de la noul slogan al mărcii ""See the world in full"", GEELY este acum admirat de toți pentru designul său iconic și valoros. Compania se îndreaptă spre consolidarea stilului auto chinezesc, aducând designul de înaltă valoare al GEELY pe scena globală.

geely

Despre GEELY Auto Group

GEELY Auto Group este un producător auto de top cu sediul în Hangzhou, China. Compania a fost înființată în 1997 ca filială a Zhejiang GEELY Holding Group (ZGH). Grupul operează mai multe mărci de top, printre care GEELY Auto, Lynk & Co și Zeekr. GEELY Auto Group este, de asemenea, un partener strategic global al producătorului național de automobile PROTON din Malaezia.

Compania are peste 50.000 de angajați și dispune de 12 fabrici și cinci centre globale de cercetare și dezvoltare în Hangzhou, Ningbo, Göteborg, Coventry și Frankfurt. Grupul are, de asemenea, patru studiouri de design global în Shanghai, Göteborg, Milano și, respectiv, Coventry, cu un total de peste 1.000 de angajați. GEELY Automobile Holdings, o filială care deține participații de control în GEELY Auto, Lynk & Co și Zeekr, este listată la Bursa de Valori din Hong Kong din 2005.

În 2023, mărcile din cadrul GEELY Auto Group au vândut peste 1,68 milioane de unități, cu o creștere de 48,3% a vânzărilor de vehicule cu energie nouă și de 38% a exporturilor.

Acționarul majoritar al GEELY Auto este Zhejiang GEELY Holding Group (ZGH), care este, de asemenea, compania fondatoare a Volvo Car Group, GEELY Commercial Vehicles Group, GEELY New Technology Group și Mitime Group. Zhejiang GEELY Holding Group se angajează să dezvolte în mod activ mărci auto și mobile de renume mondial prin oferirea de produse de înaltă calitate în diverse segmente de piață pentru a satisface diferite niveluri ale cererii consumatorilor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați http://global.geely.com.

Contact de presă:

GEELY Auto International Corporation Relații publice

geely.global.pr@geely.com.

Noutăți asemanatoare

14.06.2024
Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes este bucuros să anunțe deschiderea comenzilor ai noului model 100% electric Renault 5! Un design unic și emoționant. Culori de inspirație po...
13.06.2024
Cea mai bună ofertă pentru tine. De la 49 800 €, cu extra-dotări incluse în preț. Comandă acum XC60 Dark Edition, primul din clasa sa, cu sisteme unice Volvo. Alege-ți acum versiunea pref...
10.06.2024
Compania GEELY s-a dezvoltat rapid în ultimii ani în ceea ce privește inovația și tehnologia autoturismelor sale, neuitând însă de designul modern al caroseriei. Recent, compan...
06.06.2024
Acestea urmează să debuteze în Galaxy E5. GEELY, împreună cu Meizu, intenționează să revoluționeze sistemul audio auto. La sfârșitul lunii mai, Meizu, controlată de GEELY, a preze...
05.06.2024
Următorul nivel de performanță. Oricând ai nevoie. Testează optimizarea software Polestar Engineered și bucură-te de o experiență de condus mai rapidă, mai intuitivă, mai precisă și mai controla...