..

Extra performanță. Mai mult control. Răspuns rapid al accelerației.

Următorul nivel de performanță. Oricând ai nevoie. Testează optimizarea software Polestar Engineered și bucură-te de o experiență de condus mai rapidă, mai intuitivă, mai precisă și mai controlată, fără a compromite caracteristicile de siguranță remarcabile, specifice autoturismului tău Volvo.

  • Totul în mai puțin de 60 de minute
  • 649 €
  • Cu perioadă de probă 13 zile inclusiv
  • Mulțumit 100% sau banii înapoi

Răspunsul clapetei de accelerație

Funcție: Răspunsul recalibrat al clapetei de accelerație îmbunătățește reacția motorului, reducând timpii necesari atingerii unor viteze superioare.

Avantaj: Perfect în situații de condus activ, atunci când îți dorești să ieși din viraje sau să depășești pe autostradă.

Răspuns la eliberarea accelerației

Funcție: Motorul și cutia de viteze au fost calibrate să mențină turația atunci când eliberezi brusc accelerația, pentru un răspuns mai rapid, predictibilitate și control îmbunătățite.

Avantaj: Răspunsul la eliberarea accelerației permite mașinii să reacționeze imediat când vrei să accelerezi după frânarea puternică.

Etajarea performantă a cutiei de viteze

Funcție: Punctele de schimbare a vitezelor au fost calibrate pentru a utiliza puterea maximă a motorului în intervalul mediu de turații, ori de câte ori este posibil.

Avantaj: Precizia schimbătorului de viteze oferă schimbări perfect sincronizate pentru o accelerare mai rapidă, beneficiind simultan de funcția de menținere a vitezei ce îmbunătățește controlul în viraje cu forțe g laterale mari.

Performanța motorului

Funcție: Maparea motorului este optimizată pentru performanțe mai mari în banda de putere medie.

Avantaj: Perfect pentru condusul sportiv, mai ales în depășiri.

Cuplu pentru puntea spate

Funcție: Transmisia asigură mai mult cuplu punții spate pentru perioade mai mari de timp, rezultând o dinamică semnificativ îmbunătățită.

Avantaj: Rezultă o tendință redusă de subvirare, control mai bun în viraje și tracțiune îmbunătățită.

Noutăți asemanatoare

14.06.2024
Centrul Auto Renault al companiei DAAC Hermes este bucuros să anunțe deschiderea comenzilor ai noului model 100% electric Renault 5! Un design unic și emoționant. Culori de inspirație po...
13.06.2024
Cea mai bună ofertă pentru tine. De la 49 800 €, cu extra-dotări incluse în preț. Comandă acum XC60 Dark Edition, primul din clasa sa, cu sisteme unice Volvo. Alege-ți acum versiunea pref...
10.06.2024
Compania GEELY s-a dezvoltat rapid în ultimii ani în ceea ce privește inovația și tehnologia autoturismelor sale, neuitând însă de designul modern al caroseriei. Recent, compan...
06.06.2024
Acestea urmează să debuteze în Galaxy E5. GEELY, împreună cu Meizu, intenționează să revoluționeze sistemul audio auto. La sfârșitul lunii mai, Meizu, controlată de GEELY, a preze...
05.06.2024
Următorul nivel de performanță. Oricând ai nevoie. Testează optimizarea software Polestar Engineered și bucură-te de o experiență de condus mai rapidă, mai intuitivă, mai precisă și mai controla...